Välkommen till Camping Tiveden !


Vi heter Hein och Marlies de Kort. Redan mer än 6 år sedan blev det, att vi flyttade hit från Holland till att ta över denna fantastiska campingplats i denna underbara trakt Tiveden! Camping Tiveden är en mysig och lugn familjcamping invid grundvattensjön Unden, som är en av Sveriges klaraste sjöar! Och nära Tivedens nationalpark: en av Sydsveriges vildaste skogar. Här upplever man ett kuperat barrskogsområde med djupa sprickdalar och kaotiska blockmarker. Mycket lönande att vandra, klättra kanota och cykla!

Sen 2008 blev vi mycket entusiastisk att bli er värd och värdinna på denne –nästan dold- plats! Campingområdet erbjuder otaliga möjligheter till utflykter. Här finner du en idealisk plats för avkoppling, glömma vardagen och uppleva den rena naturen. På kvällerna kan du grilla och njuta av fantastiska och bländande solnedgånger över det kristallklara vattnet!

Välkommen att komma förbi och njuta av Camping Tivedens gästfrihet. Med din husvagn, husbil eller tält men du kan också välja att bo lämplig i en av våra olika typer av stugor. För dig som par eller med din familj ; vi ser med glädje fram emot att få välkomna er

Varmt välkommen att bo hos oss!

  Blivit nyfiken? Varsågod och klickar på bilderna nedan för att få mer information: