Nytt: Glamping utbud på vår Camping!

Förutom vår sortiment av Stugor, och den "normala" camping med egen husvagn / tält, erbjuder vi Glamping!

Vi nystartar denna säsong 2019; Början maj räknar vi med att de 2 fina, nya och rymliga safaritält står redo för våra gäster. Fråga oss gärna om möjligheterna att hyra dessa safari tält.

Safaritält 'Bäver' en Safaritält 'Mink'

Du kommer att njuta av campinglivet som campinggäst, men med bekvämligheten av en Stuga-inredning. Med i ett avskild sovrum en dubbelsäng och två våningssängar. Ett enkelt campingkök, utrustat för matlagning (med pannor och porslin), kylskåp och mikrovågsugn.

Safaritält "Bäver" och "Mink" är mysiga och rymliga (golvytan 5x7m, 2,10m ståhöjd) och med en täckt altan på 10m² med utemöbler.

Precis som våra Comfort och Basic Stugor, använder du dusch och toalett i servicebyggnaden. Du kan också hämta vatten därifrån och diskar där som campinggäst.

Sängarna i sovrummet är utrustade med madrasser, 1 pers.sängkläder och kuddar. Du måste alltid täcka madrasserna; med eget lakan eller du kan också hyra linne i receptionen.

Städning ingår inte i priset. Du kan välja antingen att ta hand om städningen själv eller lämna in en beställning av städservice redan vid bokningen. I fallet av husdjur måste ni köpa slutstädningen vid beställning.

Vi rekommenderar att boka Safaritält i förväg, vilket du kan göra genom att fylla i vårt kontaktformulär, eller ringa oss. Online är ännu inte möjligt

Här kan du ladda ner campingbroschyren, och här campingöversikten där du också kan se var någonstans de Safaritält är belägna på området.