En oförglömlig upplevelse i Tiveden för både nybörjare och avancerade ryttare. Sittande på Islandshästrygg njuter man av den totala tystnaden i urskogen Tiveden

Under lämplig ledning av en erfaren guide följer man djurstigar. Man möter kanske rådjur eller älgar på vägen. Du kan välja en längre eller kortare ridtur, och även utvidga den till en två- eller tredagarstur. Gruppen består av 2 till 6 personer och är anpassad till gruppens nivå och kapacitet. Dock, en lite erfarenhet på hästryggan är önskat.

Välkommen att komma med din frågor till oss, och då överlägger vi med en lokal ridklubb enligt önskemål. På samma sätt kan vi ordna med ponnyridning för små barn i ett ridhus. Ibland finns möjlighet att göra en liten spännande utflykt på ponnyn också.

För den erfarne ryttaren, som tar med sin egen häst, finns möjlighet att hyra en hage. Den är situerad precis utanför campingen och där finns en enkel campingstuga (typ A) i vilken man kan bo.

Dessutom finns goda möjligheter genom föreningen "Ridleder Tiveden" att utforska deras 15 mil långa sträckor och rundturer. Information finns på deras hemsida: www.ridledertiveden.se

För att visa priser och möjligheter klicka på aktivitetserbjudande och Stuga


Innan och efter ridningen kan du vistas på Camping Tiveden. Varmt välkommen till oss! Hemsida: www.campingtiveden.se

Öppet alla dagar april t o m september Bokning 070 0944718 eller
info@campingtiveden.se


Ridleder Tiveden