Vill du överleva i naturen? Söker du en liten upplevelse?
Boka vår spännande mini-survival igenom Tiveden!

Dag 1 Du kommer att cykla på många små och ensamma vägar för att upptäcka Tivedens vackra natur. Du kan ta en avkopplande promenad i Nationalparken och njuta av de fantastiska och stora klippformationerna och andra naturliga skapelser, som bildades på istiden. I slutet av dagen kommer du att njuta av stillhet och lugnet ute i den fria naturen. Natten tillbringar du i tält nära Tivedstorp, en gammal Finnby.

Dag 2 fortsätter du med en vandring igenom urskogen i Tiveden. Du kommer att följa en del av den ursprungliga Bergslagsleden, som består av 17 dagsetapper i Mellansverige och kommer att övernatta vid ett vindskydd. Där kan du göra en eld och laga Din egen mat. Ingredienser till maten blir levererade. Utedass finns på platsen.

Dag 3 gör du en spännande kanottur genom att paddla över sex sjöar med en chans till picknick på en mindre ö. Med lite tur ser du de ovanliga röda näckrosorna, upptäcker en älg eller ett rådjur. Kanske fångar du en fisk till middag. Slutet blir Camping Tiveden, där du kan boka dusch, middag och övernattning.


Denna överlevnadstur är ett 3-dagarspaket. Vi rekommendera för att deltagarantalet är minst 2 personer. Alla kan delta, båda ung som gammal. Det erfordras endast en liten kondition.

I paketet ingår: - Route märkning, kartor och beskrivning.
- Logi i tält eller under vindskydd.
- Enkla måltider ingår, men kräver egen insats.
- Transport av cykel och kanot.
- Bagagetransport (1 st p.p)
 
Följande ingår inte: - Egen sovsäck och madrass.
- Ryggsäck, vattenflaska, bestick, tallrik osv.
- Lämpliga kläder, kängor.
- Eventuellt: fiskekort och fiskespö.

För att visa priser och möjligheter klick på aktivitetserbjudande

Innan och efter den här Mini Survival kan du vistas på Camping Tiveden. Varmt välkommen till oss! Hemsida: www.campingtiveden.se

Öppet alla dagar april t o m september
Bokning 070 0944718 eller info@campingtiveden.se
Vi har rättigheten för att avboka vattnetaktiviteten om vi tycker att vädret är olämpligt

Camping Tiveden